Het verhaal van Ad

Het verhaal van Ad
Na 2 jaar teamleiderschap merkte ik dat ik steeds minder energie had aan het einde van de week, de behoefte aan het weekend kwam steeds eerder. Mijn manager merkte dat natuurlijk ook en vroeg wat er aan de hand was.

Ik was vooral brandjes aan het blussen en de problemen van mijn team loste ik zelf maar op om ervoor te zorgen dat de planning gehaald zou worden. Mijn manager zei tegen mij; “Is het een idee om eens meer een coach van gedachte te wisselen om te onderzoeken wat precies de oorzaak is van je afnemende energie? Ik maak wel een afspraak voor jou bij een coach die mij ook eens goed geholpen heeft”.

Met de coach heb ik een aantal analyses gemaakt en kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn grootste drijfveer “mooie dingen maken” helemaal vergeten was. Samen met de coach heb ik toen een plan gemaakt hoe ik weer de dingen ging doen waar ik juist energie van krijg. Mijn manager heeft toen samen met mij gekeken of dit binnen het bedrijf realiseerbaar was en inmiddels bouw ik weer mooie dingen en is een andere collega teamleider. Herkenbaar en hulp nodig?

Neem contact met mij op