Wie ben ik?


Een nieuwsgierig en leergierig mensenmens, die mensen verbindt door goed te luisteren en iedereen in staat stelt zijn kwaliteiten in te zetten.

Heel lang geleden werd ik wakker geschud door mijn leidinggevende, zij gaf aan dat ik niet meer deed dan mijn dagelijkse werkzaamheden, dat ik niet meer kwam met idee├źn om het werk te verbeteren en leuker te maken, oftewel, ik zat na vele jaren bij personeelszaken in een sleur. En ik had het niet door!

Ze stelde een extern coachingstraject voor en in eerste instantie dacht ik, hoezo, waarom en wil ik dat wel? Maar na wat aandringen ging ik toch mee in het plan en al gauw zat ik voor een kennisgesprek met Marion, een externe coach.

Wat ik daarna meemaakte, kan ik nauwelijks navertellen, maar tijdens de sessies met haar, kwam ik erachter dat ik al jaren niet meer deed waar ik blij van wordt, het helpen van mensen en mensen bij elkaar brengen, zodat er mooie dingen gebeuren.

Vanaf dat moment wist ik het zeker, ik ga ook mensen coachen, ik gun iedereen die blijdschap, herkenning en erkenning.